7. dječji biciklistički kamp 30.8 – 2.9. 2017

  • 30.08.2017
  • 05:00 pm - 22:00

DJEČJI LJETNI BICIKLISTIČKI KAMP MURE AVANTURE

II. dio kampa – od 30.8 do 2.9. 2017. godine
Na sportskim terenima LifeClass Termi Sveti Martin u terminima od 18:00 do 20:00 sati (utorak-petak, *subota prema dogovoru).

 

Kamp je namijenjen svoj djeci koja se žele upoznati s biciklizmom, naučiti voziti bicikl i usavršiti tehniku vožnje bicikla. Cilj kampa je osposobiti polaznike za samostalnu vožnju biciklom.

 

Nakon inicijalnog testiranja djeca će biti raspoređena u osnovnu, naprednu i natjecateljsku grupu. Za polaznike osnovna grupe svakodnevno će osim trenera biti održan i zabavni animacijski program uz igru.

Programski sadržaji kampa izvedeni su iz plana i programa biciklističke sekcije uz verifikaciju Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

 

Treneri i osoblje:

Ines Sobočan (osnovna grupa)

Mario Sever (natjecateljska i  napredna grupa)

Željko Rob (tehnička podrška)

Goran Okun (prijave)

* stručna podrška klupskog natjecateljskog tima

** osiguran animator za najmlađe sudionike kampa

 

KOTIZACIJA:

100,00 kuna  / prvi dio

200,00 kuna  / oba dijela

 

PREDPRIJAVE:

muraavantura@gmail.com (obavezno navesti: ime prezime djeteta, datum rođenja, ime i kontakt broj mobitela roditelja)

 

Svaki predprijavljeni sudionik dobiva: bidon Mura Avantura, diplomu, stručno trenersko vodstvo, stručno podešavanja bicikla, praktične nagrade, zajedničko jednodnevno kupanje u bazenima Toplica Sveti Martin, sudjelovanje u završnom natjecanju i brojni testovi spretnosti (biciklističko ubrzanje, biciklistički slalom, poligon, staza.), te druga iznenađenja …

 

Info: 091 526 0819 (predsjednik Željko Rob)

 

ORGANIZATOR: BK MURA AVANTURA

 

NAPOMENA:

Sudionici Dječjeg kampa i Škole biciklizma Mure Avanture u svim aktivnostima sudjeluju dragovoljno i uz pisani pristanak roditelja, te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator i domaćin ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za vrijeme i nakon aktivnosti, kao niti za eventualnu štetu nastalu prema sebi ili trećim osobama koja bi proizišla iz sudjelovanja djeteta na kampu.

Mjesto održavanja

Toplice Sveti Martin

Toplice Sveti Martin

Organizator

BK Mura Avantura

Trg Svetog Martina 7, Sveti Martin na Muri

odabir jezika