9. dječji biciklistički kamp 26.-29.06.2019.g.

  • 26.06.2019
  • 05:00 pm - 07:00 pm
  • 100

BK Mura avantura organizira 9. Dječji biciklistički kamp od 26. do 29.06.2019.g.

Na sportskim terenima LifeClass Termi Sveti Martin u terminima od 17:00 do 19:00 sati (srijeda-petak, *subota prema dogovoru).

 

Kamp je namijenjen svoj djeci koja se žele upoznati s biciklizmom i usavršiti tehniku vožnje bicikla. Cilj kampa je osposobiti polaznike za samostalnu vožnju biciklom.

Nakon inicijalnog testiranja djeca će biti raspoređena u osnovnu, naprednu i natjecateljsku grupu.

Treneri i osoblje:

Ines Sobočan (osnovna grupa)

Mario Sever (natjecateljska grupa)

Željko Rob (tehnička podrška)

Goran Okun (prijave)

Programski sadržaji kampa izvedeni su iz plana i programa biciklističke sekcije uz verifikaciju Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

KOTIZACIJA:

100,00 kuna

PREDPRIJAVE (do 17.6. u 23:59 sati):

muraavantura@gmail.com (obavezno navesti: ime prezime djeteta, datum rođenja, veličinu majice, ime i kontakt broj mobitela roditelja)

Nakon isteka roka za predprijave, prijave su i dalje moguće , sve do početka kampa, ali ne garantiramo majicu u željenoj veličini, stoga molimo roditelje da djecu prijave na vrijeme.

 Svaki predprijavljeni sudionik dobiva: majicu, diplomu, stručno trenersko vodstvo, stručno podešavanja bicikla, praktične nagrade, zajedničko jednodnevno kupanje u bazenima Toplica Sveti Martin, sudjelovanje u završnom natjecanju i brojni testovi spretnosti (biciklističko ubrzanje, biciklistički slalom, poligon, staza.), te druga iznenađenja …

Djeci je osigurano osvježenje u vidu sokova i voća.

Nakon održanog kampa , ukoliko će biti dovoljno zainteresirane djece, postoji mogoćnost daljnjeg treniranja, te uključivanja djece u natjecateljski tim.

Info: 091/5260819(predsjednik Željko Rob)

ORGANIZATOR: BK MURA AVANTURA

NAPOMENA:

Sudionici Dječjeg kampa i Škole biciklizma Mure Avanture u svim aktivnostima sudjeluju dragovoljno i uz pisani pristanak roditelja, te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator i domaćin ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za vrijeme i nakon aktivnosti, kao niti za eventualnu štetu nastalu prema sebi ili trećim osobama koja bi proizišla iz sudjelovanja djeteta na kampu.

 

Mjesto održavanja

Toplice Sveti Martin

Toplice Sveti Martin

Organizator

BK Mura Avantura

Trg Svetog Martina 7, Sveti Martin na Muri

odabir jezika