13
10
2015

Naši klinci branili boje Hrvatske

Autor ZeRo 0

Najbolji najmlađi hrvatski MTB biciklisti od strane izbornika Jurice Galića bili su pozvani  da voze za Hrvatsku MTB Reprezentaciju na međunarodnoj MTB utrci u Mađarskoj pod nazivom “Elimina Tour Kanizsa Grand Prix 2015.”

Za reprezentaciju su vozili: Matija Trstenjak, Ida Trstenjak i Lovro Posel iz BK Mura avantura, Ivan Okmažić iz BK Makarska, Anja Nadu iz BK Montesa, Fran Bošnjak iz BK Šišmiša i Dante Rosanda iz BK Grobnika. Ostvarili su i više nego odlične rezultate, pa je tako Ivan Okmažić osvojio zlato, Ida Trstenjak srebro, Matija je bio 5., Lovro je završio kao 6, Dante je bio 4. kao i Anja, a Fran je završio kao 7. Staza je bila  preljepo uređena, u gustoj borovoj šumi, sa nekoliko zahtevnih skokova, te jednog dosta opasnog Rocky Gardena (veliki kameni blokovi na stazi). Za čestitati im je što su uopće svi uspješno završili utrku, a posebne čestitke osvajačima medalja Ivanu i Idi, jer je konkurencija bila “ljuta”

Jedno prekrasno iskustvo sa kojim su nagrađeni naši najmlađi hrvatski MTB biciklisti i sav njihov trud koji su uložili u treninge.
Na ovoj utrci su sudjelovali i Timotej Kocen i Stjepan Hunjak , također člaovi našeg kluba koji su vozili u klubskim dresovima i osvolili Timi SREBRO i Stjepan BRONCU, bravo i za njih. 

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika