30
11
2015

Održana sjednica MTB odbora i proglašenje najboljih biciklista za 2015 – poziv na upis u školu biciklizma

Autor ZeRo 0

U subotu, 28.11.2015. godine u Otočcu su proglašeni najbolji biciklisti za 2015. godinu. Iz našeg kluba nagrađeni su Matija Trstenjak, pobjednik cestovnog kupa u kategoriji dječaka do 13 godina, Ida Trstenjak, najbolja MTB biciklistica u kategoriji djevojčica do 13 godina, Lovro Posel , najbolji MTB biciklista u kategoriji dječaka do 14 godina i Timotej Kocen, najbolji MTB biciklista u kategoriji dječaka do 15 godina.

Prije same dodjele održana je i sjednica MTB odbora Hrvatskog biciklističkog saveza. Na sjednici su izbornici i direktor reprezentacije podnjeli svoja izvješća, raspravljalo se o mnogo ćemu, ali najbitnije novosti su da je proširena MTB tehnička komisija sa 5 na 7 članova,  te su izvršene smjene u samoj komisiji. Predsjednik je ostao Luka Čanak, u komisiju je ušao predstavnik BMX discipline, novi član iz DH discipline,a dosadašnjeg člana našeg kluba Mihaela Tomšića , koji je iz osobnih razloga podnio ostavku, zamjenio je naš predsjednik Željko Rob.

Najbitnija novost, kojoj se najviše veselimo je prijedlog Izvršnom odboru da se od sezone 2016.g. uvedu kategorije početnika mlađih od 13 godina. Tako se nadamo da ćemo u dolazećoj sezoni gledati utrke u kategorijama U-7, U-9 i U-11.

Slijedom toga pozivamo svu djecu rođenu 2011.g. i starije,koji su zainteresirani za treniranje i natjecanje u biciklizmu, bilo brdskom ili cestovnom, da se priključe našim treninzima-zimskim pripremama, koje se održavaju prema sljedećem rasporedu:

ČAKOVEC- DVORANA POLICIJSKE UPRAVE

Ponedjeljak od 15,30 – 17,00 sati

Četvrtak od 16,30 – 18,00 sati

TOPLICE SVETI MARTIN – DVORANA LIFFE CLASS TERMI

Utorak od 19,00 – 20,30 sati

četvrtak od 19,00 – 20,30 sati

SUBOTOM treninzi na otvorenom ili u Muraken Gym-u M. Središće prema dogovoru.

Za sada bicikl nije potreban, jer se treninzi održavaju u dvorani. Bicikle ćemo zajahati u proljeće, ćim nam to vremenske prilike dopuste. Napominjemo da klub raspolaže sa određenim brojem brdskih bicikala veličine rame 45 cm, koje je moguće dobiti na korištenje.

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika