16
06
2015

Ida Trstenjak državna prvakinja

Autor Monomammoth 0

Ida Trstenjak državna prvakinja

Također u subotu 13. lipnja voženo je Nacionalno prvenstvo u usponu na brdo (uphill). Navedena cestovna biciklistička utrka vožena je iz podnožja pa sve do vrha Učke. Članovi BK Mura Avanture ponovno su postigli odlične rezultate, pet sudionika osvojilo je pet medalja, jedna zlatna, dvije srebrne i dvije brončane!

Ida prvakinja

Ovaj puta je Ida Trstenjak pomela konkurenciju i postala državna prvakinja u cestovnom usponu na brdo u konkurenciji djevojčica do 13 godina.ÂÂÂ Matija Trstenjak (U13) i Timotej Kocen (U15) utrku su završili kao drugoplasirani, Stjepan Hunjak (U15) i Lovro Posel(U13) kao trećeplasirani na postolju.

Ni u nedjelju, dan nakon Nacionalnog prvenstva na Učkoj, biciklisti Mura Avanture nisu mirovali već su nastupili na Junior Challenge Pöllau bei Hartberg, održanom u mjestu Pöllau, Steiermark, Austrija. Ovaj puta Stjepan Hunjak osvojio je zlato, a Timotej Kocen srebro u kategoriji U15. Matija Trstenjak je utrku u kategoriji U-13 okončao na 5 mjestu.

Naše natjecatelje već idući vikend čeka jaka međunarodna UCI C2 MTB utrka u Požegi koja se boduje i za Kup Hrvatske, a nakon toga i Nacionalno prvenstvo u cestovnom biciklizmu i utrka na kronometar.

Pobrojani uspjesi, kao i mnoga osvojena postolja nisu došla sama od sebe, već su plod marljivog i sustavnog treniranja koje mladim biciklistima omogućuje Škola biciklizma Mure Avanture. Ujedno, svi sadašnji klupski natjecatelji u mlađim kategorijama svoj biciklistički put započeli su na Dječjim biciklističkim kampovima Mure Avanture.

Upravo peti po redu Dječji ljetni biciklistički kamp je pred nama,ÂÂÂ od 30. lipnja do 4. srpnja na sportskim terenima Toplica Sveti Martin. Kamp je namijenjen djeci od 3 do 15 godina koji žele usavršiti tehniku vožnje bicikla. Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže.

Sve informacije možete dobiti na broj mobitela 091 / 526 – 0819.

Komentara
0

Ostavi komentar

odabir jezika